Van de Water nieuwe voorzitter N-VA Kasterlee

Op 10 maart 2016

Op een algemene ledenvergadering van N-VA Kasterlee is Jeroen Van de Water verkozen tot de nieuwe voorzitter. Van de Water was in 2012 nog lijsttrekker voor de N-VA in Kasterlee en zetelt sindsdien ook in de gemeenteraad. De nieuwe ondervoorzitter is Guy Peeters uit Tielen.

Van de Water: “Ik ben uiteraard zeer vereerd met deze verkiezing. Wij hebben als afdeling een paar hectische maanden achter de rug, voornamelijk met de verhuis van ons federaal parlementslid, Yoleen Van Camp, naar Herentals. Ik ben ook zeer blij dat ik deze taak tezamen met onze nieuwe ondervoorzitter Guy Peeters kan uitoefenen.”

Over de ambities en doelstellingen is Van de Water duidelijk: “In eerste instantie ons 15-koppig bestuur goed aansturen en uitbreiden, stevig maar constructief oppositie voeren in de gemeente-en OCMW raad en uiteraard de verkiezingen van 2018 voorbereiden en proberen te winnen.”

De andere functies binnen het bestuur, gaande van secretaris tot penningmeester, zullen op de eerstvolgende vergadering van het nieuwe bestuur ingevuld worden.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is