Bedankt kiezers!

Op 24 oktober 2012

Laat mij beginnen met u in naam van N-VA Kasterlee te bedanken voor uw stem en het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld. Hierdoor zijn wij van 1 naar 8 zetels gestegen, wat een fantastische overwinning is voor onze partij.

De meerderheid van de CD&V is helaas niet gebroken, maar dat zij in Lichtaart een serieuze tik gekregen hebben, gaf zelfs schepen Mies Meeus toe in Gazet Van Antwerpen. CD&V telt slechts 1 verkozene uit Lichtaart. Men kan zich dan ook de vraag stellen in hoeverre de CD&V-meerderheid de inwoners van Lichtaart nog vertegenwoordigt in het gemeentebestuur.

Het was voor mij en mijn partij een zeer turbulente campagne, die zowel hoogtepunten als dieptepunten had. Het dieptepunt bij uitstek was uiteraard het overlijden van Marc Anthoni, die oorspronkelijk onze lijstduwer zou zijn. Marc heeft tot een aantal dagen voor zijn dood nog meegewerkt aan onze campagne en onze overwinning hebben we dan ook in heel grote mate aan hem te danken.

Een hoogtepunt was het zelfgemaakte “Superman-filmpje” dat een hype werd op het internet en uiteindelijk zelfs een professionele versie heeft gekregen op de VRT. Politiek moet eerst en vooral over inhoud en beleid gaan, maar soms is het ook niet slecht om eens  een aantal zaken op een ludieke manier aan te kaarten. Uit de massa positieve reacties die ik gekregen heb, blijkt dat de mensen dat zeker weten te waarderen.

De komende 6 jaar zal de 8-koppige N-VA-fractie zich alvast 100% inzetten voor het welzijn van alle inwoners van Kasterlee, Lichtaart en Tielen. U kan ons steeds op de voet blijven volgen via onze site: www.n-va.be/kasterlee

U hoort nog van ons!

Jeroen Van de Water
N-VA Kasterlee

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is