Nog in vakantiemodus?

Op 30 september 2014

N-VA raadslid Tim Vanneste stelde vast dat  het bestuur wél nog in vakantiemodus vertoefde en zich nog maar weinig had voorbereid op een eventuele stroomonderbreking deze winter. De N-VA pleit voor doordachte voorbereidingen en transparante communicatie naar de inwoners toe. Raadslid Jeroen Van de Water kaartte het ondermaatse busnetwerk in Lichtaart aan, na het schrappen van lijn 200, en stelde concrete alternatieven voor. Het bestuur legde die echter jammer genoeg naast zich neer. Hetzelfde gebeurde met de vraag om een zebrapad te voorzien aan de ingang van rusthuis de Witte Bergen en de vraag voor meer veiligheid aan de oversteek van ’t Bosvriendje.

Op aandringen van de N-VA wordt wél sporthal Duineneinde uiteindelijk toch uitgebreid. Het bestek daarvan keurden we met veel genoegen goed op vorige gemeenteraad. Ook waren we blij te vernemen dat het gemeentebestuur de plannen om de Ark van Noë weer leven in te blazen, opnieuw opneemt – eveneens een dossier waar onze partij vurig voor pleit.

Wekelijks worden we gecontacteerd door inwoners met problemen die ze ervaren op gemeentelijk vlak of met voorstellen voor verbetering. Dus heeft u een vraag of knelpunt te signaleren, meld het gerust via www.n-va.be/kasterlee > Contact > Stel je vraag. Op onze maandelijkse vergaderingen worden al die suggesties uitgebreid bekeken en gepaste actie ondernomen. Via ons huis-aan-huisblad blijft u op de hoogte van de voortgang van onze dossiers – trouwens binnenkort mag u ons derde exemplaar van dit jaar in de bus verwachten.

Daarnaast zijn we in volle voorbereiding van onze eerste quiz die doorgaat op vrijdag 10 oktober om 20 uur in het Ligahof in Lichtaart. Inschrijven kan bij vanneste.tim [at] gmail.com. Benieuwd wie het leeuwendeel van de prijzen in de wacht sleept!

Frank Van Nijlen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is